Merkwaardige prestatie Aurier, Bolt eindelijk officieel voetballer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Merkwaardige prestatie Aurier, Bolt eindelijk officieel voetballer

• Spurs-verdediger Serge Aurier is niet een speler van wie je doorgaans een hattrick verwacht. Toch kreeg hij het zondagmiddag tegen Crystal Palace voor elkaar: hij is vanaf heden de eerste speler in de Premier League met een hattrick aan foute inworpen op zijn naam. Benen naast elkaar en vanuit de nek, Serge. Succes!

• Zou het dan eindelijk gebeuren: Usain Bolt bij een voetbalclub? De voormalig sprinter uit Jamaica kondigt via zijn Twitter aan dat dinsdag bekend gaat worden waar hij heeft getekend. Eerder werd er al gesproken over een stage bij Borussia Dortmund, maar of de Duitse grootmacht de olympisch kampioen daadwerkelijk heeft gestrikt, is nog onbekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Wat moet ik erover zeggen? Je speelt een partij op het scherp van de snede. Er was wat frustratie en irritatie tussen Van Beek en mij. Ik moet het niet doen, maar het gebeurt gewoon.'
• Feyenoorders Steven Berghuis en Sven van Beek kwamen afgelopen week in het nieuws na een vechtpartij op de training. Tegenover RTV Rijnmond geeft Berghuis een verklaring.

• Hier kan Willian er nog om lachen, maar uiteindelijk blijkt het briefje met instructies van José Mourinho dat Nemanja Matic zorgvuldig buiten bereik van de Braziliaan hield de sleutel tot de ommekeer in de Engelse topper. Manchester United won zondagmiddag na een 0-1 achterstand met 2-1 van Chelsea.

• Een dag om nooit te vergeten voor Willem II-middenvelder Ben Rienstra. De middenvelder werd vannacht vader van Estelle en een halve dag later kroonde hij zichzelf tot matchwinner in het belangrijke degradatieduel met Roda JC Kerkrade. Gefeliciteerd!

• Gianluigi Donnarumma is zondag negentien jaar oud geworden. De Italiaanse doeman van AC Milan heeft inmiddels, ondanks zijn jonge leeftijd, al een flinke lijst aan duels op zijn naam staan.

'Ik weet nog dat ik fenomenaal speelde. Ik scoorde drie keer en iedereen signeerde de wedstrijdbal. Iedereen schreef 'gefeliciteerd', 'jij bent de beste' en dat soort teksten. Rafa Benítez schreef 'je verloor de bal vandaag acht keer'. Dat was zijn manier om je te motiveren.'
Fernando Torres blikte terug op een van zijn topwedstrijden voor Liverpool. De Spaanse spits, tegenwoordig weer in dienst bij zijn oude liefde Atlético Madrid, gaf hierbij een inkijkje in de omgang met manager Rafael Benítez.

• Hoog bezoek voor FC Groningen zaterdag. Hans Hateboer, rechtsback bij Atalanta Bergamo, was even terug bij de Groningse club waar het voor hem allemaal begon...

'Mijn vrouw was er niet blij mee. Ze vindt het niet fijn dat iedereen het nu weet. Ik ben zeker blij en supertrots.'
Kristoffer Peterson vierde zaterdagavond zijn treffer tegen PEC Zwolle (2-1 winst) namens Heracles Almelo met de bal onder zijn shirt. Tegenover FOX Sports vertelde de Zweed na het duel dat zijn zwangere vrouw minder blij was met het gebaar…

'Ik ben niet jaloers op de club uit Parijs, want ik speel bij de grootste club van Frankrijk. En ik speel in een team. We zagen het onlangs, je kan beter als een team spelen dan teren op individuen.'
Dimitri Payet stookt het vuurtje alvast op voor de kraker in Frankrijk zondagavond. De aanvaller gaat met nummer drie Olympique Marseille op bezoek bij koploper Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.