Van La Parra een genie, blunderende Nederlander de wereld over

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van La Parra een genie, blunderende Nederlander de wereld over

'Bij sommige situaties denk je echt: vriend, wat ben je aan het doen? Soms is hij echter ook een genie. Af en toe is hij niet te bespelen, maar het komt ook voor dat hij fouten maakt.'
• Huddersfield Town-manager David Wagner was zaterdag complimenteus voor Rajiv van La Parra, die met zijn openingstreffer aan de basis stond van de cruciale zege die de promovendus boekte bij West Bromwich Albion. 'We hebben ook weleens geklaagd dat hij te weinig doelpunten maakt, daarom is het mooi dat hij heeft gescoord.' (BBC)

• Bij Serie A-laagvlieger Benevento wordt elke zege gekoesterd dit seizoen, zelfs één bij de toss.

• Zondag staat de Derby du Rhône tussen Olympique Lyon en Saint-Étienne op het programma. De sfeer bij het publiek van Lyon zit er in aanloop naar het beladen duel al goed in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Voorafgaand aan dit voetbalweekeinde was Neymar de speler in de vijf Europese topcompetities (Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 en Primera División) op wie de meeste overtredingen zijn gemaakt. Liefst 96 keer kreeg de Braziliaanse sterspeler van Paris Saint-Germain een vrije trap mee, zo blijkt uit onderzoek van RMC. Neymar troeft Nabil Fekir (Olympique Lyon, 89 overtredingen mee), Borja García (Girona, 81), Munir El Haddadi (Alavés, 81) en Richarlison (Watford, 78) af.

'Iedereen noemt me constant Kev. Als ik richting de bus loop roepen de fans "Kev, mag ik met je op de foto?". Dan draai ik me om en zijn ze teleurgesteld.'
• De fans van Manchester City halen Oleksandr Zinchenko regelmatig door de war met sterspeler Kevin De Bruyne. Volgens de ex-PSV'er is de Belg alleen net wat populairder.

• Een bizar moment in de Tweede Bundesliga. MSV Duisburg-doelman Mark Flekken, een landgenoot, had een behoorlijke black-out in het duel met FC Ingolstadt 04. Zien om te geloven!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.