Memphis doorbreekt stilte na EK-echec

Reacties

Memphis Depay heeft via social media voor het eerst van zich laten horen na de EK-uitschakeling tegen Tsjechië. De aanvaller bedankt de fans en spreekt zijn teleurstelling uit.

Memphis doorbreekt stilte na EK-echec
© Pro Shots

Memphis kende geen groots EK en ook in de achtste finale tegen Tsjechië haalde de aanvaller zijn niveau niet. Door zijn verplichte aanwezigheid bij de dopingcontrole kon Memphis na afloop van dat duel niet verschijnen voor de camera, maar twee dagen naar de deceptie van Oranje spreekt de kersverse Barcelona-speler zich toch nog uit.

'Het is moeilijk om deze enorme teleurstelling in woorden om te zetten en te accepteren. Na twee gemiste toernooien mochten we eindelijk Oranje weer vertegenwoordigen op een eindtoernooi, maar we hebben ons doel niet bereikt. Het spijt me enorm voor de fans dat we op deze manier zijn uitgeschakeld', schrijft Memphis.

Hij vervolgt: 'Ik wil iedereen bedanken voor de steun. Van de fans in het stadion tot de families voor de televisie en de mensen in de straten. Jullie hebben allemaal voor ons geduimd en dat gaf ons een geweldig gevoel. Het is nooit de tijd om op te geven, hoewel we voor nu gefaald hebben. We kunnen hiervan leren zodat we sterker terugkeren in de toekomst.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.