'Megabod Chelsea op Fofana afgewezen'

Reacties

Leicester City wil nog niet meewerken aan een transfer van Wesley Fofana. Verschillende Engelse media, waaronder The Athletic, melden dat The Foxes een nieuw bod van Chelsea hebben afgewezen.

'Megabod Chelsea op Fofana afgewezen'
© Pro Shots

In de nieuwe aanbieding waren verschillende clausules opgenomen. Door bonussen zou de transfersom kunnen oplopen tot 83 miljoen euro. Dat is niet goed genoeg voor Leicester. De Premier League-middenmoter verlangt naar verluidt ongeveer 95 miljoen euro voor de 21-jarige centrumverdediger. De overstap van Harry Maguire naar Manchester United drie jaar geleden is nu nog de grootste uitgaande transfer in de Leicester-geschiedenis (87 miljoen euro).

Chelsea deed al twee keer eerder een bod op Fofana. De 21-jarige Fransman werd in het voorbije weekend door manager Brendan Rodgers buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het duel met Southampton. Fofana zou zijn zinnen hebben gezet op een vertrek naar The Blues. Bij Chelsea kan de jonge Fransman na Marc Cucurella, Raheem Sterling en Kalidou Koulibaly de vierde grote aanwinst van deze transferperiode worden.

Saillant is dat Leicester zaterdagmiddag uit speelt tegen Chelsea. Chelsea-manager Thomas Tuchel kan vanwege een schorsing dan geen beroep doen op Koulibaly. De 31-jarige verdediger uit Senegal kreeg zondag rood in de uitwedstrijd tegen Leeds United (3-0 nederlaag).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.