Onderzoek naar vermeende oerwoudgeluiden Servische 'supporters'

Reacties

De wedstrijd tussen Servië en Engeland was zondag buiten het veld bepaald geen reclame voor het voetbal. Voor het begin werd er in Gelsenkirchen al stevig geknokt, en de UEFA heeft nu een onderzoek ingesteld naar vermeende oerwoudgeluiden richting Engelse spelers.

Onderzoek naar vermeende oerwoudgeluiden Servische 'supporters'
© Pro Shots
Servië
Servië
0 - 1
Engeland
Engeland

Meerdere toeschouwers in de Veltins-Arena hebben gehoord hoe vanuit het vak met 'supporters' van Servië meermaals racistische uitingen klonken iedere keer als een zwarte speler van de Engelsen aan de bal kwam. Dat zou, indien bewezen wordt dat het daadwerkelijk gebeurd is, helaas geen nieuwe ervaring voor de ploeg van Gareth Southgate zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Verder wordt er nog een onderzoek ingesteld naar het gooien van voorwerpen vanuit de Servische vakken. De knokpartij in de stad is geen zaak voor de UEFA, als dat een staartje krijgt zal dat na een politie-onderzoek zijn.

Bekijk hier al onze video's
Meer Servië
Meer over Servië
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.