Meeting Ten Hag en Ronaldo uitgesteld door 'familieomstandigheden'

Reacties

Cristiano Ronaldo zou volgens Engelse media maandag met Manchester United-manager Erik ten Hag in gesprek gaan over zijn toekomst, maar de Portugees heeft langer vrijaf gekregen van de Engelse topclub.

Meeting Ten Hag en Ronaldo uitgesteld door 'familieomstandigheden'
© Pro Shots

Ronaldo hoopt volgens Engelse media United na één seizoen weer te verlaten. De Portugees zou bepaald niet uitkijken naar een Europa League-campagne en een gebrek aan daadkracht op de transfermarkt van United zou Ronaldo ook niet tevreden stemmen.

De 37-jarige Portugees keerde vorig jaar augustus terug bij United en vond 24 keer het net in 38 officiële duels. Mogelijk blijft de rentree van Ronaldo, die tussen 2003 en 2009 al onder contract stond bij United, beperkt tot één seizoen. Chelsea, Bayern München en Napoli zouden al op het vinkentouw zitten voor de Portugese doelpuntenmachine.

Volgens ESPN heeft Ronaldo zich maandag niet gemeld bij United vanwege 'familieomstandigheden'. Ten Hag reist vrijdag met The Mancunians af naar Azië voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is niet bekend voor hoe lang Ronaldo extra verlof heeft gekregen van de clubleiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.