Ten Hag hoort maandag meer van Ronaldo

Reacties

Met extra aandacht zal maandag gekeken worden naar het moment dat Cristiano Ronaldo zich meldt bij Manchester United. Een gesprek met de Portugees moet duidelijkheid brengen.

Ten Hag hoort maandag meer van Ronaldo
© Pro Shots

De toekomst van Ronaldo is de laatste weken een veelbesproken onderwerp. Zaterdag werd een volgend hoofdstuk toegevoegd door The Times. Het vooruitzicht te moeten spelen in de Europa League zou de Portugees tegen de borst stoten. Het gebrek aan daadkracht op de transfermarkt zou een andere reden zijn om aan te sturen op een vertrek.

Man Utd is echter niet van plan mee te werken. Ronaldo past in de plannen van Erik ten Hag en mag dus niet vertrekken van Old Trafford. Ook wordt de vermeende interesse van Chelsea, Bayern München en Napoli afgedaan als niet concreet, meldt The Telegraph.

De speculaties over Ronaldo vormen een dreigende wolk boven de frisse start onder Ten Hag. Volgens de Manchester Evening News kan voor het vertrek vrijdag voor de Aziatische toer een droomscenario uitkomen. Daarin worden Ronaldo's twijfels over de daadkracht weggenomen met de komst van Frenkie de Jong, wordt de Portugees enthousiast over de werkwijze van Ten Hag en maakt hij bekend te willen blijven. 'Maar dromen komen zelden uit', schrijft de plaatselijke krant over dat droomscenario.

Maandag zal Ten Hag na het onderhoud met Ronaldo ongetwijfeld meer weten over de te verwachten scenario's. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.