Medic wil na vliegensvlug debuut zijn draai gaan vinden

Reacties

Jakov Medic debuteerde zondag enkele uren na de officiële bekendmaking van zijn transfer van St. Pauli naar Ajax bij de Amsterdammers. De Kroaat kon niet verhelpen dat zijn ploeg met 3-1 verloor bij Borussia Dortmund.

Medic wil na vliegensvlug debuut zijn draai gaan vinden
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
3 - 1
Ajax
Ajax

'Ik ben blij dat ik heb gedebuteerd, nu kijk ik vooruit. Er zit veel kwaliteit in deze groep. Ik moet trainen, me voor honderd procent inzetten om doelpunten te voorkomen', aldus Medic na afloop tegenover Ziggo Sport. Ook de 24-jarige centrumverdediger zelf was enigszins verbaasd over hoe snel het was gedaan.

'Ik heb nog niet getraind en heb gelijk meegespeeld, dat was mijn eerste ervaring met de ploeg. Nu moet ik ontdekken hoe het team speelt, en ik ga ze helpen zodat we klaar zijn voor het seizoen', aldus Medic. Over zes dagen zal de druk er bij Ajax vol opstaan, thuis tegen Heracles Almelo is enkel een overwinning goed genoeg.

Medic bekroonde zijn debuut bijna met een doelpunt, maar dat was hem net niet gegeven. De lange verdediger belooft dat hij nog weleens gevaarlijk zal worden voor het vijandelijke doel. 'Het zat er dichtbij, maar helaas hebben we verloren. Ik probeer te verdedigen, dat is mijn taak, maar het is altijd leuk om een goaltje mee te pikken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.