Medewerkers PSV aangevallen in Kroatië in aanloop naar EL-duel

Reacties

In aanloop naar het uitduel van PSV met NK Osijek in de derde voorronde van de Europa League zijn medewerkers van de Eindhovenaren woensdagavond aangevallen, waarschijnlijk door een groep supporters van de Kroatische club.

Medewerkers PSV aangevallen in Kroatië in aanloop naar EL-duel

De zeven medewerkers van het communicatie- en analyseteam van PSV liepen door het oude centrum van Osijek toen het gebeurde. De club laat in een reactie aan VI weten dat de betrokkenen geen ernstig letsel hebben opgelopen, wel zit de schrik er goed in.

Meegereisde supporters voelden zich eerder op de dag ook al bedreigd. In overleg met de lokale autoriteiten heeft PSV dan ook de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen. Fans die het duel willen bijwonen worden vanavond per bus naar het stadion vervoerd.

PSV moet in Osijek een 1-0 achterstand goedmaken na de desastreus verlopen thuiswedstrijd van vorige week. De nummer drie van afgelopen seizoen strijdt om een plek in de play-offs, waarin een ticket voor het EL-hoofdtoernooi te verdienen is. Lees hier de voorbeschouwing van Phillip Cocu.

'Paniek bij PSV als ze Osijek niet uitschakelen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.