Mbappé kijkt toe hoe PSG zich op de eigen verjaardag blameert

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zijn start in de Ligue 1 zaterdagavond verprutst. Met een geheel nieuwe voorhoede begon coach Luis Enrique aan de competitie tegen Lorient, maar de bezoekers hielden in het Parc des Princes stand en namen een punt mee terug naar Bretagne.

Mbappé kijkt toe hoe PSG zich op de eigen verjaardag blameert
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 0
Lorient
Lorient

Geen Lionel Messi (vertrokken), geen Neymar en geen Kylian Mbappé (uit de selectie gezet) bij de Franse landskampioen voor de ouverture. De nagelnieuwe nieuwe drie-eenheid voorin: Marco Asensio (gekomen van Real Madrid), Gonçalo Ramos (gekomen van Benfica) en Kang-In Lee (gekomen van Real Mallorca). Het publiek ging ervoor zitten op wat op voorhand al een feestdag was: PSG viert zaterdag zijn 53ste verjaardag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De hoofdstedelingen hadden pech: doelman Yvon Mvogo was afgereisd met de ijzeren wil om een feestje te verstieren. De gewezen PSV-goalie was waar nodig alert met een tijdige interceptie of een knappe reflex en hield de PSG-voorhoede zo van scoren. Laurent Abergel had het zelfs nog erger kunnen maken, maar raakte op slag van rust de paal. Mbappé zat op de tribune en vermaakte zich ogenschijnlijk prima, ondanks de matige vertoning van zijn ploeggenoten.

PSG drong Lorient na rust wel alsmaar verder terug, maar rendement had het niet. Enrique wisselde dat het een lieve lust was, maar de grote kansen bleven uit, zoals dat uiteindelijk ook gold voor de doelpunten: 0-0 dus. Is er leven na Mbappé? Ongetwijfeld, maar voorlopig lijkt het een vrij karig bestaan. Het is de vraag hoe lang de club zijn halsstarrige houding ten opzichte van zijn gevaarlijkste aanvaller volhoudt, gelet op deze uiterst povere openingswedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.