Mbappé keert terug bij PSG 'na zeer constructieve en positieve gesprekken'

Reacties

Luis Enrique kan per direct een beroep doen op Kylian Mbappé, die weer deel uitmaakt van het eerste elftal van Paris Saint-Germain. Vanwege contractperikelen werd de 24-jarige aanvaller de laatste weken buiten de selectie gelaten.

Mbappé keert terug bij PSG 'na zeer constructieve en positieve gesprekken'
© Pro Shots

Mbappé heeft een medio 2024 aflopend contract en heeft PSG laten weten niet te willen verlengen. De Franse topclub wil de aanvaller daarom deze zomer verkopen, zodat een transfervrij vertrek volgend jaar wordt voorkomen. Mbappé zelf ziet een transfer echter niet zitten. Daarop werd besloten hem buiten de selectie te laten, zonder de aanvaller bereidde PSG zich in Japan voor op het nieuwe seizoen.

Dat seizoen ging zaterdagavond thuis van start tegen Lorient en PSG stelde zwaar teleur. Onder toeziend oog van Mbappé werd met 0-0 gelijk gespeeld. Een dag later meldt de Franse topclub in een statement dat de aanvaller terugkeert in de selectie. 'Na zeer constructieve, positieve gesprekken tussen PSG en Kylian Mbappé voor de wedstrijd tegen Lorient, heeft de speler vanmorgen de training van het eerste elftal hervat.'

Mbappé zou volgens verschillende Franse media zelfs openstaan voor een nieuw contract in Parijs. Het aanstaande vertrek van Neymar zou de aanvaller van gedachten hebben doen veranderen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.