'Al-Hilal gaat vol voor Neymar'

Reacties

De rol van Neymar bij Paris Saint-Germain lijkt uitgespeeld. De vraag is waar de toekomst ligt voor de 31-jarige Braziliaan. Al-Hilal ruikt zijn kans en probeert hem met een astronomisch aanbod te verleiden tot de stap naar Saoedi-Arabië.

'Al-Hilal gaat vol voor Neymar'
© Pro Shots

Verschillende Franse media maken daar zondagochtend melding van. Volgens RMC Sport heeft Al-Hilal zelfs al een akkoord bereikt met PSG over de transfer. Alleen Neymar zelf moet nog groen licht geven voor de overstap naar Saoedi-Arabië.

Het is snel gegaan met de Braziliaan. In een ongekend roerige zomer in Parijs vormde ook Neymar een hoofdpijndossier dat opgelost diende te worden. Volgens Franse media heeft de sterspeler afgelopen week in een gesprek met coach Luis Enrique en teschnisch adviseur Luis Campos te horen gekregen dat hij niet meer in de plannen voorkwam. Zaterdag ontbrak Neymar bij de seizoensouverture tegen Lorient.

Neymar zelf zou zich momenteel nog beraden over zijn toekomst. Het is geen geheim dat hij graag zou terugkeren naar Barcelona, daar zou hij met open armen ontvangen worden, maar de deal is financieel zeer ingewikkeld. Al-Hilal lijkt dus een serieuze optie.

In Spaanse media wordt ook nog geschreven over een scenario waarbij Neymar door Al-Hilal wordt verhuurd aan Barcelona. Op die manier kan de Braziliaan in ieder geval nog één seizoen op het hoogste niveau spelen om ook in beeld te blijven voor het toernooi om de Copa América in de zomer van 2024.

Bekijk hier al onze video's
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.