PSG speelt hoog spel: Mbappé buiten selectie voor trainingskamp

Reacties

Kylian Mbappé maakt geen deel uit van de selectie waarmee Paris Saint-Germain naar Japan afreist voor een trainingskamp. De 24-jarige aanvaller lijkt op weg naar de uitgang.

PSG speelt hoog spel: Mbappé buiten selectie voor trainingskamp
© Pro Shots

De keuze om Mbappé buiten de 29-koppige selectie te houden, is meer dan opvallend. De sterspeler kwam vrijdag nog in actie voor PSG in de eerste oefenwedstrijd tegen Le Havre en was trefzeker. Later op de avond maakte de club bekend dat de blikvanger buiten de selectie wordt gehouden voor de Japanse tournee. Het PSG van Luis Enrique speelt vriendschappelijk tegen achtereenvolgens Al-Nassr, Cerezo Osaka, Internazionale en Jeonbuk Motors.

Volgens de goed ingevoerde Fabrizio Romano heeft de clubleiding in Parijs besloten om Mbappé deze zomer te gaan verkopen. De beleidsbepalers wilden uiterlijk 15 juli meer duidelijkheid hebben van de Frans international over zijn toekomst. Het contract van Mbappé loopt nog maar door tot medio 2024 en bij PSG zou er de overtuiging zijn dat hij met Real Madrid al een akkoord heeft bereikt over een transfervrije overgang volgend jaar.

PSG wil een transfervrij vertrek voorkomen en hoopt deze zomer nog een flinke transfersom te ontvangen. De Franse grootmacht legde naar verluidt 180 miljoen euro op tafel toen Mbappé over werd genomen van AS Monaco. Vanuit Nederlands perspectief is het ook interessant dat Georginio Wijnaldum niet is geselecteerd voor de oefenperiode in Japan. Ook het contract van de 32-jarige middenvelder loopt na komend seizoen af.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.