Martins Indi vinkt volgend doel af: eerste basisplaats bij AZ in ruim een jaar

Reacties

Bruno Martins Indi staat zaterdagavond voor het eerst in ruim een jaar in de basis bij AZ, dat het in speelronde elf van de Eredivisie opneemt tegen Excelsior.

Martins Indi vinkt volgend doel af: eerste basisplaats bij AZ in ruim een jaar
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
1 - 1
AZ
AZ

De 31-jarige verdediger liep in september 2022 tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax een zware blessure op die hem onder meer het WK in Qatar kostte. Eind september vierde Martins Indi als invaller zijn rentree tegen PEC Zwolle en tegen Excelsior volgt de eerste basisplaats.

Deze week zegt Martins Indi in gesprek met VI dat hij onverminderd ambitieus is. 'Ik heb duidelijke doelen voor ogen. Wil mijn basisplaats bij AZ heroveren en mezelf blijven doorontwikkelen als speler en bijdragen aan de ambities van AZ en om de Champions League weer naar Alkmaar te brengen.' Als ultieme stip aan de horizon geldt een deelname met Oranje aan het EK van volgend jaar.

De basisplaats van Martins Indi gaat ten koste van Alexandre Penetra, die de afgelopen weken een zekerheidje was in het team van Pascal Jansen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.