Marseille herstelt marge met Paris Saint-Germain weer

Reacties

Olympique Marseille heeft de koppositie in de Franse Ligue 1 weer verstevigd. Door de nipte winst van vanavond op RC Lens is het gat met nummer twee Paris Saint-Germain weer vier punten. Florian Thauvin was de gevierde man, hij maakte de winnende goal: 2-1.

Marseille herstelt marge met Paris Saint-Germain weer

De ploeg van de gelauwerde coach Marcelo Bielsa (foto) zag vorige week een zegereeks van acht overwinningen op rij ten einde komen bij Olympique Lyon. Daarom was de taak voor vanavond simpel: herstel. De goede start was daarom uitermate welkom. Uit een corner kopte Nicolas N'Koulou van dichtbij snoeihard raak.

Na een half uur kwam Lens op gelijke hoogte. Baptiste Guillaume was trefzeker met zijn rebound. Hij verschafte zichzelf door naar binnen te dribbelen de ruimte om in de korte hoek raak te schieten.

Een kwartier na rust kwam Marseille weer op voorsprong. Na goed terugleggen van André-Pierre Gignac schoot Thauvin de bal in het dak van het doel. De tweede gele kaart voor Marseille-middenvelder Alaixys Romao maakte het nog wel spannend, maar tot een gelijkmaker kwam Lens niet meer.

Daardoor heeft Marseille nu vier punten voorsprong op PSG. Nummer drie Olympique Lyon staat al vijf punten achter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.