Gignac en Marseille blijven imponeren in de Ligue 1

Reacties

Olympique Marseille heeft thuis tegen Toulouse zijn achtste overwinning op rij geboekt in de Ligue 1 (2-0). André-Pierre Gignac was opnieuw trefzeker.

Gignac en Marseille blijven imponeren in de Ligue 1

De afgelopen twee seizoenen domineerde Paris Saint-Germain in Frankrijk, maar onder leiding van Marcelo Bielsa lijkt Marseille een serieuze uitdager. Onder leiding van de 59-jarige trainer uit Argentinië leverden de eerste twee wedstrijden slechts één punt op, maar daarna begon de zegereeks. Ook Toulouse was niet bij machte deze een halt toe te roepen.

Nicolas N'Koulou opende in de twintigste minuut op aangeven van Dimitri Payet de score en een kwartier later was het opnieuw raak. Gignac verdubbelde de voorsprong met zijn tiende doelpunt in evenveel wedstrijden. De 28-jarige spits benadert zijn topvorm van het seizoen 2008/09, toen hij in dienst van Toulouse tot 24 treffers kwam in de Ligue 1.

Het bleef bij 2-0 in Stade Vélodrome, waardoor Olympique Marseille 25 punten heeft uit tien duels. De koploper heeft zeven punten voorsprong op Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.