Maradona: 'Mijn advies voor Messi? Niet meer komen'

Reacties

Diego Armando Maradona adviseert Lionel Messi een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten. De Argentijnse legende is van mening dat de sterspeler van Barcelona niet voldoende waardering krijgt in Argentinië.

Maradona: 'Mijn advies voor Messi? Niet meer komen'

De interlandloopbaan van Messi is al maanden onderwerp van gesprek in Argentinië. De superster speelde op het WK in Rusland voor het laatst voor zijn land en liet daarna de oefeninterlands in september schieten. Ook bij de komende wedstrijden tegen Irak en Brazilië is Messi niet van de partij.

Wat Maradona betreft, keert Messi helemaal niet meer terug bij de nationale ploeg. 'Mijn advies voor Messi? Niet meer komen. Als de Onder-15 verliest, krijgt Messi de schuld. Als Racing tegen Boca loot, is het de schuld van Messi. Hij krijgt van alles de schuld hier.'

'Ik zou tegen hem zeggen: blijf weg bij de nationale ploeg. Als hij dat doet, zullen we zien hoe erg hij gemist zal worden', vervolgt Maradona in gesprek met Clarín. Messi speelde tot dusverre 128 interlands voor Argentinië waarin hij 65 keer trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.