Maradona arriveert in Mexico, Van der Vaart doet oproep aan HSV

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Maradona arriveert in Mexico, Van der Vaart doet oproep aan HSV

Diego Maradona is zondag gearriveerd in Mexico, waar hij trainer wordt van Dorados de Sinaloa, uitkomend op het tweede niveau. Uiteraard werd de Argentijn op het vliegveld van Culiacán opgewacht door fans, journalisten en fotografen. 'Ik heb het Mexicaanse voetbal altijd gewaardeerd, ik wilde hiernaartoe. Ik zie hier op het vliegveld al dat het goed is geregeld. Ik ben erg blij.' Maradona tekende eerder dit jaar nog als voorzitter bij het Wit-Russische Dinamo Brest, maar gaat die functie combineren met die in Mexico.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rafael van der Vaart heeft al veel bereikt in zijn carrière en is inmiddels speler van het Deense Esbjerg, maar zou graag nog een keer terugkeren bij Hamburger SV. Om afscheid te nemen, welteverstaan. Want daar kwam het nooit van. Van der Vaart speelde tussen 2005 en 2008 en tussen 2012 en 2015 voor de Duitse club. 'Ik zou graag de geweldige fans van HSV willen uitzwaaien, want dat is niet gebeurd', zei Van der Vaart tegen Bild. 'In 2008 kwam het er niet van en in 2015 waren we allemaal blij dat we degradatie hadden ontlopen en zijn we het vergeten. Het zou fijn zijn als het alsnog een keer georganiseerd kan worden.'

'Als je dan Huntelaar en Van Persie onder je ziet staan, dan is dat wel even mooi.'
Nasser El Khayati kijkt waarschijnlijk graag naar Teletekstpagina 832. Daar prijkt zijn naam namelijk bovenaan de topscorerslijst van de Eredivisie. De middenvelder van ADO Den Haag maakte in vier duels al zes goals. Toch loopt El Khayati nog niet te hard van stapel. 'Ik ben lekker begonnen, maar we zijn pas net onderweg', zei hij bij De Tafel van Kees.

• Op deze dag precies 48 jaar geleden won Feyenoord als eerste Nederlandse club de wereldbeker. Joop van Daele werd in 1970 de matchwinner tegen Estudiantes. De Feyenoorder poseert hier trots met de gewonnen trofee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik mag Mourinho graag. Hij heeft een goede persoonlijkheid, maar niet voor Manchester United. Ze hadden Pep Guardiola als coach moeten hebben. Maar hij doet nu iets magisch bij die andere club, die club die ik liever niet wil noemen. Als United mij zou vragen als coach zou ik het direct doen. Ze weten me te vinden. Dan gaan we weer creatief spelen.'
• Voormalig Manchester United-smaakmaker Éric Cantona spreekt zich in The Daily Mail uit over de situatie bij zijn oude club.

• Over José Mourinho gesproken; niet alleen bij Manchester United zit het tegen. De Portugees kende zaterdagavond ook een ongelukkige entree op Wembley, waar hij Engeland zag spelen tegen Spanje (1-2). Let ook op de behulpzame man rechts die direct een foto maakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik woon nog steeds bij mijn ouders en ja, ik heb ook nog klusjes. Met de afwas ben ik niet zo handig, dus ik doe het stofzuigen. Ik ben er niet zo goed in, maar doe mijn best. Mijn ouders hebben me altijd duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om hard te werken.'
Trent Alexander-Arnold mag dan wel een WK met Engeland achter de rug hebben en de eer te hebben gehad in de Champions League-finale te spelen met Liverpool, de negentienjarige rechtsback blijft bescheiden. In The Mirror vertelt hij over zijn 'doodnormale' leven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.