Maradona aan de slag als voorzitter in Wit-Rusland

Reacties

Diego Maradona is begonnen aan een avontuur in Wit-Rusland. De 57-jarige Argentijn heeft een driejarig contract getekend als voorzitter van Dinamo Brest, de nummer acht van de Wit-Russische competitie.

Maradona aan de slag als voorzitter in Wit-Rusland

Maradona komt over van Al-Fujairah SC uit de Verenigde Arabische Emiraten. Daar stond hij sinds mei 2017 onder contract. In april van dit jaar leek hij te zijn vertrokken, maar een paar dagen later keerde hij weer terug bij Al-Fujairah. Nu heeft Pluisje zich dus gecommiteerd aan Dinamo Brest. Die club staat momenteel achtste in de Wit-Russische competitie, die in maart begonnen is.

Na het WK in Rusland begint Maradona aan zijn nieuwe job. De Argentijn gaat zich in Brest bezighouden met de strategische ontwikkeling van de club en de jeugdopleiding, zo laat Dinamo weten op de clubsite.

Maradona laat via zijn Instagram-pagina weten blij te zijn met zijn nieuwe uitdaging. 'Bedankt voor het vertrouwen en dat jullie aan mij gedacht hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.