Manu bezorgt Excelsior drie punten tijdens debuut

Excelsior heeft in de Jupiler League zijn puntenaantal verdubbeld. Dankzij debutant Elvis Manu wonnen de Kralingers in eigen huis eenvoudig van Fortuna Sittard: 3-0.

Al in de vijfde minuut kwam Excelsior op voorsprong. Een voorzet van Manu kon door Daan Blij bij de tweede paal worden ingeschoten. In de 63ste minuut was Manu, die op huurbasis overkwam van Feyenoord, zelf trefzeker. Via Timothy Dreesen schoot hij binnen. Het slotakkoord was voor invaller Niels Vorthoren, die kort voor tijd voor de 3-0 eindstand zorgde.

Door de overwinning heeft Excelsior nu zes punten uit vier wedstrijden, waardoor het stijgt naar de negende plaats. Fortuna blijft op vier punten staan en bezet daarmee de twaalfde plaats. Foto: VI Images