Mané biedt excuses aan na karatetrap: 'Het was een ongeluk'

Reacties

Sadio Mané heeft zijn excuses aangeboden aan Manchester City-doelman Ederson Moraes. De aanvaller van Liverpool geeft in een post op Instagram aan dat het niet zijn intentie is geweest om zijn tegenstander te raken.

Mané biedt excuses aan na karatetrap: 'Het was een ongeluk'

De aanvaller kwam zaterdagmiddag tijdens het duel tussen City en Liverpool (5-0) hard in botsing met de keeper. Mané dacht een bal die over de verdediging viel, weg te kunnen tikken voor de uitstormende Ederson, maar schatte de situatie totaal verkeerd in en raakte met gestrekt been de keeper in het gezicht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mané kreeg rood voor de lompe actie, terwijl Ederson niet verder kon en per brancard van het veld moest worden gedragen. Via Instagram laat de aanvaller, die dit seizoen al goed was voor drie doelpunten in vier wedstrijden, weten dat het een ongeluk betrof en hij de doelman niet bewust heeft willen raken.

'Ik hoop en wens dat Ederson snel herstelt', begint Mané zijn spijtbetuiging. 'Het spijt me verschrikkelijk dat hij een blessure heeft opgelopen na onze ongelukkige botsing en het spijt me dat hij de wedstrijd daardoor niet heeft kunnen afmaken. Ik bid voor een snel herstel want hij is een speler van het beste soort.'

Zaterdag werd al duidelijk dat de keeper ondanks de lange behandeling op het veld met de schrik is vrijgekomen. Er is niks gebroken, zo liet zijn manager Pep Guardiola na de wedstrijd weten. 'Dat is heel belangrijk. Misschien wordt hij er wel knapper op.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.