Mancini zet bekritiseerde Balotelli op tribune bij kraker tegen Portugal

Reacties

Mario Balotelli speelt maandagavond niet mee met Italië in het Nations League-duel met Portugal. Bondscoach Roberto Mancini heeft de bekritiseerde spits buiten zijn wedstrijdselectie gelaten.

Mancini zet bekritiseerde Balotelli op tribune bij kraker tegen Portugal

Zaterdag stelde Balotelli teleur tegen Polen (1-1), de eerste wedstrijd van Italië in het nieuwe toernooi. Zijn optreden kwam hem op veel kritiek te staan in Italië. Het is niet duidelijk of zijn spel of zijn lichte dijbeenklachten de reden vormen voor het ontbreken tegen Portugal.

Naast Balotelli hebben ook Alessio Cragno, Daniele Rugani, Nicolo Zaniolo, Cristiano Biraghi, Davide Zappacosta en Lorenzo Pellegrini de schifting voor de wedstrijd in de Nations League niet overleefd. Mancini werkt met een grote groep, waarvan er 23 spelers zijn overgebleven voor het duel. De spitsen zijn Simone Zaza, Andrea Belotti en Ciro Immobile.

Balotelli keerde onder leiding van Mancini na vier jaar terug in de Italiaanse ploeg. Bij zijn rentree in mei tegen Saoedi-Arabië scoorde hij gelijk, tegen Oranje kwam hij enkele dagen later niet in actie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.