Manchester United heeft zich nog niet gemeld voor gewilde Sangaré

Reacties

De naam van Ibrahim Sangaré zingt rond bij Manchester United. In tegenstelling tot buitenlandse berichtgeving heeft de werkgever van Erik ten Hag zich tot op heden niet gemeld voor de PSV-middenvelder, die in Eindhoven een verbeterd contract tegemoet kan zien.

Manchester United heeft zich nog niet gemeld voor gewilde Sangaré
© Pro Shots

In het voorjaar lekte uit dat onder meer Liverpool, Chelsea en Newcastle United de ontwikkeling van Sangaré nauwlettend in de gaten houden. De 24-jarige Ivoriaan staat er goed op en kan rekenen op behoorlijk wat interesse, maar de juiste club heeft zich in zijn ogen nog niet aangediend. Trainer Ruud van Nistelrooij gaf eerder al aan vertrouwen te hebben in een langer verblijf van Sangaré in Eindhoven.

De sterkhouder ziet het niet als een straf om nog een jaar het shirt van PSV te dragen en te strijden voor de titel en een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Kiest Sangaré ervoor nog een seizoen bij de Eindhovenaren te blijven, dan kan hij normaal gesproken rekenen op een opwaardering van zijn huidige contract. Dat laatste geldt ook voor Cody Gakpo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer I. Sangaré
Meer over I. Sangaré
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.