Manchester United haalt shirts van opgepakte Greenwood uit de verkoop

Reacties

De kans dat we Mason Greenwood ooit nog voor Manchester United zien spelen, lijkt steeds kleiner te worden. De Engelse recordkampioen is inmiddels gestopt met de online verkoop van het shirt van de aanvaller. Ondertussen heeft Nike de samenwerking met Greenwood officieel verbroken.

Manchester United haalt shirts van opgepakte Greenwood uit de verkoop
© Pro Shots

Vorige week werd Greenwood gearresteerd wegens verdenking van mishandeling en verkrachting. Inmiddels wordt de aanvaller ook nog verdacht van aanranding en bedreiging met de dood. Nike zette de samenwerking met Greenwood al snel tijdelijk stop en laat nu weten dat het definitief heeft gebroken met de jonge aanvaller.

United neemt ook steeds meer afstand. De club liet al snel na de arrestatie weten dat Greenwood voorlopig niet welkom was bij trainingen en wedstrijden en nu is op de clubwebsite de merchandise van de aanvaller uit de handel gehaald. Wie in de clubshop 'Greenwood' intikt als zoekterm, krijgt daar geen resultaten voor terug.

Eerder gaf United supporters die een shirt van Greenwood in huis hadden gehaald al de kans om deze te ruilen voor een shirt van een andere selectiespeler. De aanvaller werd ook al uit het populaire voetbalspel FIFA22 gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.