Man van de Wedstrijd Trauner: 'Ik denk dat ik nog beter kan'

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot was na afloop van het uitduel met FC Luzern (0-3) te spreken over het optreden van Gernot Trauner, die zijn officiële debuut maakte in Zwitserland.

Man van de Wedstrijd Trauner: 'Ik denk dat ik nog beter kan'
© Pro Shots
FC Luzern
FC Luzern
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Trauner speelde afgelopen zondag al mee in het oefenduel met ADO Den Haag, maar zijn echte vuurdoop beleefde de Oostenrijkse verdediger donderdagavond in de derde voorronde van de Conference League. 'Die heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld', zei Slot over de van LASK Linz overgekomen aanwinst. 'Hij is rustig en comfortabel aan de bal, maar hij heeft ook een paar heel goede ingrepen verricht. Dus dat is heel mooi voor hem dat zijn eerste wedstrijd zo is gelopen.'

Zelf was Trauner ook wel tevreden, al zit er meer in het vat. 'Ik denk dat ik nog beter kan, maar ik ben blij met deze wedstrijd. De jongens hebben me goed geholpen.' Ook over de teamprestatie was de debutant tevreden. 'Het was een goede wedstrijd, een goede teamprestatie. We hebben goed drukgezet, weinig weggegegeven, we hebben het goed gedaan. Dat was heel belangrijk voor ons in deze situatie', aldus Trauner die volgens de analisten van ESPN de man van de wedstrijd was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer G. Trauner
Meer over G. Trauner
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.