Man Utd reageert op relletje rond Ronaldo

Reacties

Manchester United heeft er geen enkel probleem mee dat Cristiano Ronaldo voor het laatste fluitsignaal van de oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano vertrok bij Old Trafford. De situatie zorgde voor een klein relletje, maar dat is in de kiem gesmoord door een officiële reactie van de club.

Man Utd reageert op relletje rond Ronaldo
© Twitter

Ronaldo maakte afgelopen zondag zijn eerste speelminuten in de voorbereiding, tegen de Spaanse club deed hij een helft mee om wedstrijdritme op te bouwen. Terwijl de wedstrijd nog bezig was, werd de superster gefotografeerd buiten het stadion, op weg naar huis. Het zorgde in Engeland voor ophef.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nu blijkt het allemaal wel mee te vallen. Man Utd laat via Sky Sports weten dat het geen enkel probleem heeft met het vervroegde vertrek van Ronaldo. Sterker nog: diverse andere spelers zijn weggegaan voordat de oefenpot tegen Rayo Vallecano (1-1) afgelopen was. Die andere spelers trokken mogelijk wat minder bekijks bij het verlaten van Old Trafford.

De oefenwedstrijd tegen Rayo Vallecano was de laatste in de voorbereiding van Man Utd. Komende zondag beleeft Erik ten Hag zijn eerste Premier League-wedstrijd als manager, er wordt thuis tegen Brighton & Hove Albion gespeeld.

Manchester United
Manchester United
1 - 2
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.