Man of the Match Hamer bejubeld: 'Hij droeg ons dit seizoen'

Reacties

Teamgenoot Kyle McFadzean gaf de credits aan matchwinner Gustavo Hamer na de gewichtige zege van Coventry City op Middlesbrough in de play-offs om een plek in de Premier League.

Man of the Match Hamer bejubeld: 'Hij droeg ons dit seizoen'
© Pro Shots
Middlesbrough
Middlesbrough
0 - 1
Coventry City
Coventry City

Na afloop kreeg de oud-speler van Feyenoord, FC Dordrecht en PEC Zwolle de Man of the Match-trofee van Sky Sports in zijn handen gedrukt door ploeggenoot Kyle McFadzean. 'Hij en Vik (spits Viktor Gyökeres, red) hebben ons gedragen dit seizoen', waren de lovende woorden die daarbij kwamen kijken.

Op de vraag hoe hij in staat was om tijdens een uitbraak zo rustig te blijven toen hij de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening nam, moest Hamer het antwoord schuldig blijven. 'Ik heb geen idee. We trainen veel op counters en ik denk dat de statistieken uitwijzen dat we een van de beste teams zijn in de counter. Ik kreeg de bal van Vik en ik dacht dat als ik gelijk zou schieten, ik het doel zou missen. Dus ik nam iets meer tijd voor mezelf en ik schoot de bal in de bovenhoek.'

Coventry City gaat op zaterdag 27 mei met Luton Town uitvechten welk team de Premier League ingaat. 'Ik denk dat de finale extra motivatie is voor ons en de fans die met ons meereizen. Ik heb daar nog nooit gespeeld, dus voor mij wordt het iets nieuws.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.