Malen moet het doen met verkiezing in Elftal van de Week

Reacties

Donyell Malen is niet verkozen tot Speler van de Week in de Europa League. De PSV-aanvaller moest die eer aan het achttienjarige Arsenal-talent Gabriel Martinelli laten.

Malen moet het doen met verkiezing in Elftal van de Week

Martinelli was de grote uitblinker namens Arsenal in de 4-0 thuiszege op Standard Luik. De Braziliaan nam twee goals en een assist voor zijn rekening.

Malen was twee keer trefzeker in het uitduel van PSV met Rosenborg (1-4). Met die dubbelslag verdiende hij logischerwijs wel een plek in het Elftal van de Week (zie onder). Ook de twee andere genomineerden, Mohammed Elyounoussi (Celtic) en Rafael Forster (Ludogorets), zijn in dat elftal opgenomen.

Voor Malen, die vanmiddag werd opgenomen in de definitieve selectie van Oranje, betekent de dubbelslag een vervolg van een toch al productief seizoen. In zijn zeventien officiële duels van dit seizoen was hij veertien keer trefzeker. In de competitie loopt de Oranje-international één op één en staat hij al op acht goals.

Rosenborg BK
Rosenborg BK
1 - 4
PSV
PSV

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.