Mahrez meldt zich weer op training en roept 'vriend' tot de orde

Reacties

Riyad Mahrez heeft vrijdag voor het eerst sinds anderhalve week weer meegetraind met de selectie van Leicester City. De Algerijn zag afgelopen maand een transfer naar Manchester City afketsen.

Mahrez meldt zich weer op training en roept 'vriend' tot de orde

Het is onduidelijk of Mahrez zaterdag al deel uitmaakt van de selectie van Leicester City voor het uitduel met nota bene Manchester City. De dribbelaar wil in elk geval alles geven, zo maakt hij duidelijk in een statement dat in het bezit is van The Leicester Mercury.

'Ik heb deel uitgemaakt van het Leicester City dat ongelooflijk veel succes heeft geboekt, zoals het promoveren naar de Premier League en het winnen van de Premier League. Als ik speel voor deze club geef ik altijd honderd procent voor de fans en mijn ploeggenoten. Daaraan verandert helemaal niets.'

Afgelopen week werd een schimmenspel opgevoerd in de zaak-Mahrez. Een 'vriend' van hem verspreidde een verklaring waarin onder meer werd gesteld dat de Algerijn enorm is aangeslagen door het mislopen van een overgang naar Manchester City. Het epistel werd gretig opgepikt door Engelse media. Zijn afwezigheid op de training en in twee wedstrijden deed ook weinig om de onrust weg te nemen.

'De voorbije tien dagen hebben veel mensen die claimden een vriend van mij te zijn allerlei dingen gezegd waarvan ik niets wist. Die zogenaamde redenen waarom ik afwezig was, zijn niet waar. Mijn adviseurs en ik hebben geen statement naar buiten gebracht. Leicester City was altijd volledig op de hoogte van waar ik verbleef.'

Leicester City bevestigt vrijdagmiddag dat Mahrez weer is komen opdagen op de training en dat hij een gewaardeerd lid van de selectie blijft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.