Maandelijkse Premier League-award gaat naar aanvaller Manchester United

Reacties

Manchester United-aanvaller Marcus Rashford is uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier League. Het is voor het eerst in ruim 3,5 jaar dat Rashford die onderscheiding krijgt, een rechtstreeks gevolg van de opwaartse lijn die Erik ten Hag op Old Trafford te pakken heeft.

Maandelijkse Premier League-award gaat naar aanvaller Manchester United
© Pro Shots

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het feestvarken reageerde opgetogen op de clubkanalen van zijn werkgever. 'Dit is een goed gevoel. Ik had niet gedacht dat we het seizoen zo goed zouden beginnen. Voor nu is het voor ons allemaal de uitdaging om dit vast te houden en te blijven winnen. Ik denk dat iedereen zijn bijdrage wel heeft geleverd. Onze overwinningen kwamen door goede teamprestaties. We worden alsmaar beter, maar we moeten nog een lange weg gaan.'

Veel voetbal is afgelopen maand niet geweest in de Premier League. United had twee competitiewedstrijden, die allebei winnend werden afgesloten: 1-0 bij Leicester City en 3-1 bij Arsenal. In die laatste wedstrijd speelde Rashford met twee goals een hoofdrol. De twee daaropvolgende weekenden werd er door het overlijden van de Britse koningin niet gespeeld, vorige week was er een interlandonderbreking.

Rashford raakte overigens geblesseerd tegen Arsenal. Het lijkt erop dat de aanvaller er zondag weer bij kan zijn in de stadsderby tegen Manchester City.

Spelersprofiel

M. Rashford


Geboortedatum:
31 oktober 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Manchester
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Manchester United
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.