Lukaku op Italiaanse voorpagina's: 'Juventus stelt ruildeal voor'

Reacties

De toekomst van Romelu Lukaku is een hot topic in Italië. Ook zondag vindt de Belgische spits van Chelsea zichzelf terug op de voorpagina's van de belangrijkste sportkranten in het land.

Lukaku op Italiaanse voorpagina's: 'Juventus stelt ruildeal voor'
© Pro Shots

De dertigjarige Lukaku speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Internazionale, dat de aanvaller graag definitief wil overnemen van Chelsea. Een afkoopsom kan echter een probleem worden: Chelsea betaalde twee jaar geleden immers nog 115 miljoen euro om de Belg binnen te halen. Hoeveel verlies willen zij nu accepteren?

Juventus heeft ook belangstelling voor Lukaku. Chelsea heeft dan weer een oogje op Dusan Vlahovic en dus speculeert Corriere dello Sport over een ruildeal: als Chelsea bereid is om 25 miljoen euro bij te betalen, kunnen Lukaku en Vlahovic van club wisselen.

Daarbij moet wel de vraag worden gesteld of Lukaku wel naar Turijn wil verhuizen. Volgens La Gazzetta dello Sport is dat niet zo: in Italië ziet de aanvaller, die eerder ook nog werd gelinkt aan AC Milan, zichzelf enkel voor Inter spelen. Beweerd wordt dat Lukaku bereid is om zijn salaris te verlagen tot 'slechts' één miljoen euro per jaar, in zijn poging om dit mogelijk te maken.

Mochten Inter en Chelsea er met elkaar niet uitkomen, dan kan Lukaku altijd nog voor het grote geld in Saoedi-Arabië kiezen. Al-Hilal ziet de Belgische topschutter immers ook graag komen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.