Lukaku gaat flink door het stof in videoboodschap

Reacties

Romelu Lukaku heeft zijn excuses aangeboden. De recordaanwinst heeft spijt van zijn uitlatingen waarmee hij twijfel zaaide over zijn toekomst bij Chelsea.

Lukaku gaat flink door het stof in videoboodschap
© Pro Shots

Lukaku keerde in augustus terug bij Chelsea. De club die de Belg eerder als tiener overnam van Anderlecht betaalde 115 miljoen euro aan Internazionale om de 28-jarige spits over te nemen. Lukaku werd daarmee de duurste aanwinst in de clubhistorie. Des te pijnlijker was voor The Blues de manier waarop hij vorige week zijn onvrede uitte. In een interview met Sky Sport Italia was hij bijzonder kritisch over de situatie bij Chelsea en verklaarde hij de liefde aan Inter. Chelsea-manager Thomas Tuchel liet Lukaku vervolgens buiten de selectie voor de topper tegen Liverpool (2-2).

Lukaku heeft spijt, zo blijkt uit de video die door Chelsea wordt gedeeld. Daarin richt de aanvaller zich tot de supporters en zegt hij: 'Het spijt me dat ik onrust heb veroorzaakt. Jullie kennen de band die ik heb met de club, al sinds mijn tienerjaren. Ik begrijp het dat jullie boos waren. Het is nu aan mij om het vertrouwen terug te winnen. Daar ga ik mijn best voor doen, ik wil laten zien hoe toegewijd ik ben.'

'Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan de manager, mijn ploeggenoten en de clubleiding. Het was niet het goede moment. Ik wil me weer op de toekomst richten en zorgen dat we winnen en ik zo goed mogelijk presteer voor het team', aldus Lukaku, die woensdagavond mogelijk weer in actie komt. Dan komt het Tottenham Hotspur van voormalig Chelsea-coach Antonio Conte op bezoek op Stamford Bridge voor het eerste duel in de halve finale van het League Cup-toernooi. Tuchel vertelde bij zijn vooruitblik op dat duel al dat Lukaku intern zijn excuses had aangeboden en in genade was aangenomen. De publiekelijke spijtbetuiging was een volgende stap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.