Lukaku in genade aangenomen na excuses

Reacties

Romelu Lukaku heeft zijn excuses aangeboden bij Thomas Tuchel voor zijn interview dat vorige week veel stof deed opwaaien. Dat vertelde de manager van Chelsea op zijn persconferentie in aanloop naar de eerste wedstrijd in de dubbele bekerontmoeting met Tottenham Hotspur.

Lukaku in genade aangenomen na excuses
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Ik ben blij dat we de tijd hebben genomen om er rustig over te praten', zei Tuchel. 'Hij heeft zijn excuses aangeboden en zit weer bij de groep voor de training later vandaag. Het belangrijkste was dat hij het niet zo heeft bedoeld. Hij heeft het niet bewust gedaan om deze onrust te creëren.'

Volgens La Repubblica blijft het niet bij excuses. Naast uitsluiting voor het duel met Liverpool (2-2) van afgelopen zondag zou Lukaku een boete van 500.000 euro moeten betalen aan Chelsea voor het interview waarvoor hij van de club geen toestemming had gekregen.

In het interview gaf Lukaku aan niet blij te zijn met zijn situatie bij Chelsea, het systeem van Tuchel en zijn vertrek bij Internazionale, waar hij op termijn zou willen terugkeren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.