Luis Figo trollt Barcelona-fans in Uber Eats-reclame

Reacties

Aanstaande zondag staat de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona op het programma. Voor Uber Eats heeft Luis Figo, oud-speler van beide ploegen, een grappige commercial opgenomen, waarin hij verwees naar de editie van 2002.

Luis Figo trollt Barcelona-fans in Uber Eats-reclame
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Figo (51) speelde van 1995 tot 2000 voor Barcelona en stapte daarna over naar aartsrivaal Real Madrid, wat hem door de Catalaanse fans niet in dank werd afgenomen. In 2002, tijdens Figo's eerste El Clásico als speler van Real Madrid, gooiden fans van Barcelona een varkenskop op het veld. In de video voor Uber Eats kwam de Portugees daar op komische wijze op terug.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.