Ludogorets werkt met chagrijn en negen man toe naar clash met Ajax

Reacties

Ludogorets is er niet in geslaagd om met een overwinning toe te werken naar de Europese confrontatie met Ajax. De kampioen van Bulgarije leed op bezoek bij Cherno More de tweede nederlaag in de competitie.

Ludogorets werkt met chagrijn en negen man toe naar clash met Ajax
© Pro Shots
Tsjerno More Varna
Tsjerno More Varna
1 - 0
Ludogorets
Ludogorets

Ludogorets ging eerder al onderuit tijdens het openingsweekend tegen Krumovgrad (3-1). De Bulgaren strandden daarna in de voorronde van de Champions League tegen Olimpija Ljubljana en schakelden Astana uit in het voorportaal van de Europa League. Daardoor volgt nu een tweeluik tegen Ajax.

De Bulgaarse club is het gewend om bovenaan te staan in eigen land, maar dat is na vijf wedstrijden niet het geval. Tegenstander Cherno More, de nummer vijf van afgelopen seizoen, won door een doelpunt van Tsvetomir Panov en kwam zo op doelsaldo bovenaan te staan.

Voor Ludogorets, waar Sergio Padt op de bank zat, werd het een dramatische avond. Niet alleen verloor de ploeg: Igor Plastun en Matias Tissera pakten in de extra tijd de rode kaart. Daardoor eindigde Ludogorets met negen man. De club heeft pas negen punten verzameld en staat nu in de middenmoot.

Do 24 aug.

Do 31 aug.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ludogorets
Meer over Ludogorets
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.