Ajax treft Ludogorets in Europa League, FC Twente tegen Fenerbahçe

Reacties

Ajax speelt in de play-offs van de Europa League tegen Ludogorets Razgrad. Dat is duidelijk geworden nadat die club in de derde voorronde won van FC Astana.

Ajax treft Ludogorets in Europa League, FC Twente tegen Fenerbahçe
© Pro Shots
Ludogorets
Ludogorets
5 - 1
Astana
Astana

Astana won de heenwedstrijd met 2-1, maar werd in de return verpulverd door Ludogorets, waar Sergio Padt bankzitter was,: 5-1. Zodoende nemen de Bulgaren het op tegen Ajax, dat door een derde plaats in de Eredivisie deel mag nemen aan de play-offs. Ajax begint met een uitwedstrijd en kan het een week later thuis afmaken.

NK Maribor
NK Maribor
0 - 3
Fenerbahçe
Fenerbahçe

FC Twente speelt in de play-offs voor de Conference League tegen het Fenerbahçe van Dusan Tadic, die tegen zijn oude club speelt. Ook oud-Feyenoorder Sebastian Szymanski keert terug op bekende bodem, net als Ferdi Kadioglu. De Turken versloegen NK Maribor over twee wedstrijden: 4-1 en 0-3, mede door goals van Szymanski en Tadic. Twente staat in de play-offs door zeges op Riga FC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

SK Brann
SK Brann
3 - 1
Arouca
Arouca

Voor AZ wacht door zeges op Santa Coloma een tweeluik met SK Brann. De Noren ontdeden zich van Arouca uit Portugal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.