Directie en technische staf Ludogorets stappen op na Europese vernedering

Reacties

De afgang tegen FC Nordsjaelland heeft verregaande gevolgen voor Ludogorets. De club maakt vrijdagmiddag bekend dat niet alleen trainer Ivaylo Petev, maar ook zijn hele technische staf en de directie van de club per direct opstapt.

Directie en technische staf Ludogorets stappen op na Europese vernedering
© Pro Shots
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
7 - 1
Ludogorets
Ludogorets

Ludogorets, in het voorportaal van de Europa League nog tegenstander van Ajax, verloor donderdag met liefst 7-1 van Nordsjaelland in de groepsfase van de Conference League. Doelman Sergio Padt ging tijdens de wedstrijd in de fout en kreeg de volle laag van de Bulgaarse pers. Trainer Petev stak na afloop al de hand in eigen boezem.

Nu blijkt dat Petev is vertrokken na de grootste nederlaag ooit in Europees verband voor Ludogorets. De club is stuurloos geworden. Naast Petev en zijn complete staf trokken ook algemeen directeur Angel Petrichev, technisch directeur Cosmin Moti en directeur voetbalzaken Georgi Karamandzhukov hun conclusies.

'Hiermee nemen de directeur en de technische staf de volledige verantwoordelijkheid voor de nederlaag in Denemarken', schrijft Ludogorets op de eigen website.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ludogorets
Meer over Ludogorets
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.