Padt door de mangel na historische nederlaag Ludogorets

Reacties

Ludogorets kreeg donderdagavond een flink pak slaag van FC Nordsjælland: 7-1. Bij één van de goals ging doelman Sergio Padt opzichtig in de fout, dat is ook de Bulgaarse pers niet ontgaan.

Padt door de mangel na historische nederlaag Ludogorets
© Pro Shots
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
7 - 1
Ludogorets
Ludogorets

'De vreugde om de gelijkmaker was van korte duur, de schuldige was Padt. Hij treuzelde in zestien en schoot de bal niet op tijd weg, waardoor Ibrahim Osman de 2-1 kon maken', noteert dagblad 24Chasa. Ook Trud, een andere krant, heeft meegekeken en wijt het tweede Deense doelpunt aan 'een kinderlijke fout' van de Nederlandse keeper, die na dit echec verder wordt vrijgepleit in de Bulgaarse pers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De uitschuiver van Ludogorets, dat recent nog won op het veld van Ajax, is Conference League-historie: nog nooit incasseerde een ploeg in het hoofdtoernooi zeven treffers. Het vorige record tegengoals krijgen stond in dit toernooi op naam van AS Roma, die in oktober 2021 met 6-1 op de broek kreeg van Bodø/Glimt. Het hoopvolle nieuws voor Padt en consorten: de ploeg van José Mourinho won het toernooi vervolgens wél.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Meer S. Padt
Meer over S. Padt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.