Lozano en Guardado twee weken later bij PSV

Reacties

PSV begint op maandag 3 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kersverse topaankoop Hirving Lozano (foto) en landgenoot Andrés Guardado zijn er dan nog niet bij.

Lozano en Guardado twee weken later bij PSV

Lozano en Guardado verblijven momenteel in Rusland voor het toernooi om de Confederations Cup. Het duo speelt donderdagavond de halve finale tegen Duitsland. Ongeacht de uitslag van die wedstrijd wacht drie dagen later nog een duel, zowel de finale als de troostfinale wordt op 2 juli afgewerkt.

De 21-jarige Lozano, die Mexico ten koste van gastland Rusland naar de halve eindstrijd schoot, en Guardado melden zich logischerwijs niet de volgende middag op De Herdgang, maar krijgen twee weken de tijd om van hun vakantie te genieten. Op 17 juli sluit het Mexicaanse duo aan bij de ploeg van trainer Phillip Cocu, zo meldt PSV op de clubsite. Een kleine vier weken later, op 12 augustus, speelt PSV zijn eerste Eredivisie-duel, thuis tegen AZ. Ook Santiago Arias sluit later aan, hij meldt zich op 6 juli in Eindhoven.

Lozano en Guardado missen door hun latere entree de oefenduels van PSV met RKC Waalwijk (8 juli) FC Sion (12 juli) en AS Monaco (16 juli), maar zijn wel van de partij als de Eindhovenaren het op 18 juli opnemen tegen FC Basel. Bekijk hier het gehele programma van PSV en alle andere Eredivisie-clubs in de voorbereiding op het seizoen 2017/18.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.