Loting om van te watertanden: Manchester Derby krijgt twee extra edities

Reacties

Na de kwartfinales in de strijd om de League Cup is ook meteen geloot voor de wedstrijden in de halve finale. Manchester United en Manchester City werden aan elkaar gekoppeld, terwijl Anwar El Ghazi met Aston Villa het opneemt tegen stuntploeg Leicester City.

Loting om van te watertanden: Manchester Derby krijgt twee extra edities
© Pro Shots

Aston Villa zorgde op papier voor een grote stunt door dinsdag met liefst 5-0 te winnen van Liverpool. De Premier League-koploper speelde echter met de jongste basisopstelling ooit, jonkies als Sepp van den Berg en Ki-Jana Hoever waren niet opgewassen tegen de club uit de Premier League.

Op woensdag werd het resterende deel van de kwartfinale afgewerkt, Man City en Man United kwamen niet in de problemen tegen respectievelijk Oxford United (3-1) en Colchester United (3-0). Leicester City won pas na strafschoppen van Everton. De kampioen van 2016 doet het dit seizoen ook weer erg goed in de Premier League en is inmiddels de naaste belager van Liverpool geworden.

De loting leverde dus een heel mooie confrontatie op. Zoals altijd worden de halve finales van het League Cup-toernooi beslist via tweeluiken en dus staan stadgenoten Man City en Man United nog twee keer extra tegenover elkaar dit seizoen. De wedstrijden in de halve finale worden in januari afgewerkt, de finale is al op 1 maart.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.