Lokhoff teleurgesteld: 'Afgetroefd door Go Ahead Eagles'

VVV-Venlo-trainer Ton Lokhof herkende zijn ploeg niet terug op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-0 verlies) in de play-offs voor promotie/degradatie. Zijn collega-trainer Erik ten Hag was wel tevreden en gaat zijn strijdplan ondanks de voorsprong voor de return in Venlo niet aanpassen.

Lokhoff teleurgesteld: 'Afgetroefd door Go Ahead Eagles'

'We wisten dat we geduldig moesten zijn en dat er weinig grote kansen zouden komen', aldus Ten Hag in gesprek met Eredivisie Live. 'We hebben er een paar gehad, maar wisten die niet te benutten. Gelukkig viel de treffer alsnog uit een dood spelmoment. Maar ook in Venlo gaan wij spelen voor een doelpunt', besloot de voormalige assistent-trainer van FC Twente.

Lokhoff was minder gelukkig met zijn pupillen. 'Dit was waarschijnlijk het hoogst haalbare', reageerde de VVV-trainer. 'We hebben niets afgedwongen, niet een echte kans gecreëerd. Wij zijn op bepaalde punten gewoon afgetroefd door Go Ahead', gaat de ervaren oefenmeester verder. 'Wij kunnen zondag maar één ding doen en dat is sportief revanche nemen.'

De return heeft plaats op zondag 19 mei in stadion De Koel. De winnaar treft MVV Maastricht of FC Volendam in de finale.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen