Liverpool ververst zijn voorhoede: Mané is niet de enige die vertrekt

Reacties

In de aanvallende gelederen van Liverpool is een kleine aardverschuiving gaande. Na Sadio Mané lijkt ook Takumi Minamino The Reds de rug toe te keren. De Japanner is hard op weg naar AS Monaco.

Liverpool ververst zijn voorhoede: Mané is niet de enige die vertrekt
© Pro Shots

De transfer van Mané naar Bayern München wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdag beklonken en ook Minamino is op weg naar de uitgang. Volgens verschillende media staat de 27-jarige aanvaller op het punt zich te verbinden aan Monaco, dat dankzij de transfer van Aurélien Tchouaméni naar Real Madrid meer dan genoeg geld in kas heeft. Een deel daarvan wordt uitgetrokken voor de komst van Minamino, die zo'n vijftien miljoen euro moet kosten.

Tegenover het naderende vertrek van Mané en Minamino staat de komst van Darwin Núñez. De Uruguayaanse aanvaller komt voor minimaal 75 miljoen euro over van Benfica, dat in de toekomst nog eens 25 miljoen euro aan bonussen kan incasseren. In de winterstop van vorig seizoen sloeg Liverpool ook al toe in de Portugese competitie. Toen werd Luis Díaz weggeplukt bij FC Porto. Met name in de Champions League maakte de Colombiaan veel indruk.

Salah in de wachtkamer
Daarnaast blijft het de vraag hoe lang Mohamed Salah nog op Anfield te bewonderen is. De Egyptische ster beschikt over een contract tot medio 2023, maar heeft nog geen aanbod voor een nieuwe verbintenis gekregen. Dat kan erop wijzen dat Salah zijn laatste seizoen in dienst van Liverpool ingaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.