Real Madrid klopt PSG en heeft peperdure Tchouaméni binnen

Reacties

Real Madrid heeft zich versterkt met Aurélien Tchouaméni. De 22-jarige defensieve middenvelder wordt overgenomen van AS Monaco, waar hij afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak beleefde.

Real Madrid klopt PSG en heeft peperdure Tchouaméni binnen
© Pro Shots

Omdat het vaste middenveldtrio (Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric) bij Real op leeftijd begint te raken, was versterking in die linie geen overbodige luxe. Vorig jaar deed de Spaanse recordkampioen in dat opzicht al goede zaken met het inlijven van Eduardo Camavinga, die vooral als invaller zijn waarde toonde in de knock-outfase van de Champions League.

Tchouaméni maakte al in juli 2018 zijn officiële debuut voor AS Monaco en sinds het 2020/21 is hij een vaste waarde bij de Monegasken. Op 1 september 2021 vierde Tchouaméni zijn officiële debuut voor de Franse nationale ploeg.

Volgens verschillende media had onder meer ook Paris Saint-Germain belangstelling voor Tchouaméni. PSG slaagde erin Kylian Mbappé uit handen van Real te houden, maar met diens generatiegenoot is dat dus niet gelukt. Volgens Spaanse media betaalt Real liefst 80 miljoen euro voor Tchouaméni, een bedrag dat via bonussen nog met twintig miljoen kan oplopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Tchouaméni


Geboortedatum:
27 januari 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Rouen
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Real Madrid
Nationaal team:
Frankrijk
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.