Liverpool kan aanwinst gewoon inzetten tijdens topper

Reacties

Het beroep van Liverpool tegen de schorsing van Alexis Mac Allister is succesvol geweest. De aanwinst is zodoende gewoon inzetbaar in de komende wedstrijden.

Liverpool kan aanwinst gewoon inzetten tijdens topper
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
1 - 2
Liverpool
Liverpool

Mac Allister werd zaterdagmiddag tijdens zijn eerste officiële wedstrijd op Anfield na 58 minuten van het veld gestuurd voor een blocktackle op Ryan Christie. Scheidsrechter Thomas Brammall stuurde de Argentijnse middenvelder van het veld en de VAR zag geen reden die beslissing terug te draaien. Dit leverde in Engeland veel kritiek op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Manager Jürgen Klopp kondigde al aan dat Liverpool in beroep zou gaan, maandag werd die beslissing officieel en dinsdag draaide een comité de schorsing van drie wedstrijden terug. Anders had de van Brighton & Hove Albion overgekomen middenvelder de wedstrijden tegen Newcastle United, Aston Villa en Wolverhampton Wanderers moeten missen.

Nog voor het begin van het seizoen analyseerden we het Liverpool-middenveld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.