Liverpool haalt opgelucht adem: blessure Salah valt mee

Reacties

De blessure die Mohamed Salah woensdag opliep tijdens het Champions League-duel tussen Liverpool en Manchester City valt mee. De Egyptenaar, die al maanden in topvorm is, viel in de tweede helft uit met klachten aan de lies.

Liverpool haalt opgelucht adem: blessure Salah valt mee

Liverpool-manager Jürgen Klopp sluit zelfs niet uit dat Salah zaterdag al zijn opwachting maakt in de Premier League-uitwedstrijd tegen Everton. 'We hebben nog 24 uur te gaan. Ik heb eigenlijk geen zin om in te gaan op het werk van de medici, maar je kunt je voorstellen dat we er alles aan doen om hem speelklaar te krijgen', liet de Duitser vrijdag weten tijdens een persmoment.

Bij een zege op Goodison Park zet Liverpool een goede stap op weg naar een Champions League-ticket. Menig fan van The Reds zal echter al over de derby heen kijken: dinsdag wacht het returnduel bij Manchester City in de kwartfinale van de Champions League.

Na de 3-0 zege in de heenwedstrijd heeft Liverpool goede papieren om de halve eindstrijd te bereiken. Salah nam woensdag de eerste goal voor zijn rekening. Alleen in de Premier League scoorde de Egyptenaar deze jaargang al 29 keer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.