Liverpool beloont Nederlands toptalent Hoever

Reacties

Ki-Jana Hoever heeft in de vorm van een nieuw contract de beloning gekregen voor zijn stormachtige ontwikkeling. Het gaat om zijn eerste contract als volwaardig prof, over de duur van de verbintenis doet Liverpool geen mededeling.

Liverpool beloont Nederlands toptalent Hoever

De zeventienjarige Nederlander heeft grote stappen gezet richting een vaste plek in de selectie van de Champions League-winnaar. De rechtsback debuteerde vorig seizoen al in het eerste elftal van The Reds. Hij speelde in januari 84 minuten mee in de verloren FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

In de seizoenvoorbereiding heeft Hoever al volledig meegedraaid bij de selectie van manager Jürgen Klopp. Het talent ziet zijn contract als een mooie beloning, laat hij weten op de Liverpool-site. 'Ik moet realistisch zijn. Hopelijk kan ik komend seizoen meer minuten maken in het eerste elftal, maar waarschijnlijk moet ik het doen met speeltijd bij Onder-23. Op de trainingen met het eerste elftal wil ik mijn kwaliteiten tonen. En als de kans komt, dan ben ik er klaar voor', aldus Hoever, die in september 2018 werd overgenomen van Ajax.

Het seizoen begint voor Liverpool zondag met de strijd om het Community Shield. Manchester City is dan de tegenstander op Wembley (aftrap 16.00 uur).

Hoever klaar voor Liverpool: 'Ik kan voetballend mee en leer veel van Virgil'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.