Lindelöf laat Man United schrikken: 'We zagen het ook bij Eriksen en Agüero'

Reacties

Victor Lindelöf maakt het goed, verzekert Ralf Rangnick. De verdediger van Manchester United greep zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Norwich City na zeventig minuten naar zijn borstkas en werd uit voorzorg vervangen door Eric Bailly.

Lindelöf laat Man United schrikken: 'We zagen het ook bij Eriksen en Agüero'
© Pro Shots
Norwich City
Norwich City
0 - 1
Manchester United
Manchester United

De 27-jarige Lindelöf kreeg ademhalingsproblemen, maar na een check van de medische staf wilde hij zelf weer het veld in. Rangnick nam geen risico en haalde de Zweed naar de kant. 'Lindelöf had een botsing gemaakt. Hij kon zich niet eens meer herinneren wat er was gebeurd', aldus de manager in de Engelse pers.

'Hij had moeite om te ademen. Alle tests zijn gedaan en hij lijkt in orde', aldus Rangnick. David de Gea gaf na afloop eerlijk toe dat hij schrok van de reactie van Lindelöf: 'Als je spelers zo ziet, dan voelt dat een beetje… Ik weet niet wat er gebeurde, maar we hebben het ook gezien met Christian Eriksen. Het is soms moeilijk om een speler zo te zien, dus dan is het beter om te wisselen.'

'Hij had moeite om adem te halen en er was iets vreemds aan de hand. We hebben het met Eriksen en Sergio Agüero gezien. Ik hoop dat hij weer helemaal in orde is. Dan maakt de wedstrijd of voetbal ook niets meer uit. Dit gaat om het leven. We moeten veilig zijn', aldus De Gea.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.