Lewandowski wil transfer: 'Mijn tijd bij Bayern zit erop'

Reacties

Robert Lewandowski heeft maandag een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de transfersoap die zich rond hem afspeelt. De 33-jarige spits vertelde dat zijn tijd bij Bayern München er in zijn ogen op zit en dat hij aast op een transfer.

Lewandowski wil transfer: 'Mijn tijd bij Bayern zit erop'
© Pro Shots

Lewandowski schoof aan tijdens een persconferentie van het Poolse nationale elftal in aanloop naar de komende interlandperiode. De spits zat naast bondscoach Czeslaw Michniewicz. Uiteraard ging het direct over de toekomst van Lewandowski, die zijn contract bij Bayern niet wil verlengen en zou azen op een overgang naar Barcelona.

Niet eerder was Lewandowski zo duidelijk in zijn bewoordingen. 'Mijn tijd bij Bayern is voorbij', zei de aanvaller. De uitspraken leken op die van zaakwaarnemer Pini Zahavi, die zei dat Bayern geschiedenis is voor Lewandowski. 'Na alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd, kan ik me geen goed vervolg van de samenwerking voorstellen. Ik denk dat een transfer voor beide partijen het beste is', vervolgde de spits maandag.

De tolk van dienst ging vervolgens in de fout door de woorden van Lewandowski verkeerd te vertalen. Waar de vertaler het had over 'Bayern is geen serieuze club' bedoelde de spits juist dat Bayern wél een serieuze club is. 'Bayern is een serieuze club en ik denk niet dat ze me gaan tegenhouden, puur omdat ze dat gezien mijn contract kunnen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.