Zaakwaarnemer Lewandowski: 'Voor Robert is Bayern geschiedenis'

Reacties

Het spel rondom de toekomst van Robert Lewandowski wordt steeds harder gespeeld. De spits heeft een transferverzoek ingediend bij Bayern München, maar de club wil zijn sterspeler niet laten gaan. Zaakwaarnemer Pini Zahavi gooit zondag met duidelijke teksten wat extra olie op het vuur.

Zaakwaarnemer Lewandowski: 'Voor Robert is Bayern geschiedenis'
© Pro Shots

Lewandowski heeft er nu acht jaar bij Bayern op zitten en beschikt over een contract dat volgend jaar afloopt. De Pool hoopt op zijn 33ste een nieuw avontuur aan te kunnen gaan en heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar (vermoedelijk) Barcelona. Bayern wil Lewandowski echter aan zijn contract houden.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic benadrukte zondag opnieuw dat Lewandowski niet weg mag. De bestuurder haalde daarbij uit naar de zaakwaarnemer van de spits, Zahavi, die volgens Salihamidzic 'het hele jaar aan het draaien is'. Dit was tegen het zere been van Zahavi. Hij heeft in BILD gereageerd op de woorden van Salihamidzic.

'Eigenlijk wilde ik dat niet via de media doen, want ik heb veel respect voor deze historische club', zegt Zahavi. 'Maar het is voor mij onmogelijk om niet te reageren op de uitspraken van Hasan Salihamidzic. Robert heeft Bayern acht jaar lang alles gegeven en heeft nu de kans om een levenslange droom van hem te vervullen. Waarom ontneemt Bayern hem deze kans?'

'Dit gaat niet om geld', benadrukt Zahavi. 'Robert is daar niet mee bezig en ik ook niet. Maar Robert voelt zich nu al een paar maanden niet gerespecteerd door de clubleiding van Bayern. Ze hebben hem nooit een aanbieding voor een nieuw contract gedaan: toen ik daarover begon, waren er twijfels. Voor Robert is Bayern nu geschiedenis.'

Zahavi weet dat Bayern Lewandowski gewoon aan zijn contract kan houden. 'Natuurlijk, dat recht hebben ze. Maar het is niet iets wat ik zou aanraden', besluit de belangenbehartiger.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.