Leipzig-trainer Rose gelooft niet in afwezigheid ex-pupil

Reacties

Met de Champions League keert deze week ook de psychologische oorlogsvoering terug. Voor de kraker tussen RB Leipzig en Real Madrid heeft het er alle schijn van dat de bezoekende ploeg het zonder sterkhouder Jude Bellingham moet stellen. Marco Rose, Leipzig-trainer en goede bekende van de Engelsman, is er nog niet zo zeker van.

Leipzig-trainer Rose gelooft niet in afwezigheid ex-pupil
© Pro Shots
RB Leipzig
RB Leipzig
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

De middenvelder liep zaterdag tegen Girona een enkelblessure op en is niet meegereisd naar Duitsland. Bellingham staat niet op de lijst met de spelers die trainer Carlo Ancelotti opriep voor het treffen, en ook de fotografen die bij aankomst in Leipzig stonden te wachten hebben Bellingham niet gezien. Rose, die met Bellingham werkte bij Borussia Dortmund, is er desondanks niet gerust op dat zijn voormalige pupil echt niet van de partij is.

'Ik geloof dat pas als hij niet in het stadion is. Ik ken Jude, ik weet dat hij er alles aan zal doen om mee te spelen. Hij zou bijvoorbeeld nog een andere arts kunnen bezoeken voor een behandeling, zoiets heb ik meer gelezen. We zullen zien. Jude zit bij de goede club, die heeft hij goed uitgekozen. Het verbaast me niet dat hij zo goed van start is gegaan, al is het wel verrassend hoeveel hij scoort', aldus Rose over Bellingham op de persconferentie daags voor de kraker. Bellingham scoorde tot dusver in alle competities al twintig keer voor Los Blancos.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.